Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εγκύκλιος σε όλες τις τράπεζες αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι δεν θα κάνουν υπερωρίες

Εγκύκλιος σε όλες τις τράπεζες αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι δεν θα κάνουν υπερωρίες
Οι ελληνικές τράπεζες αναζητούν λύση ώστε να ξεπεραστούν τα εργασιακά θέματα που έχουν ανακύψει
Μετά το ατυχές επεισόδιο που υπήρξε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, οι ελληνικές τράπεζες έστειλαν εγκύκλιο σε όλο το δίκτυο καταστημάτων τους αναφέροντας ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αποχωρούν από την εργασία τους στις 14:45.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες υλοποιείται αυτή η απόφαση, ωστόσο έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία των τραπεζών και φαίνεται ότι το μέτρο δεν είναι αποτελεσματικό.
Οι τράπεζες αναζητούν λύση ώστε να ξεπεραστούν τα εργασιακά θέματα που έχουν ανακύψει, χωρίς να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του δικτύου υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών.
Να σημειωθεί ότι το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) προχώρησε στο κλείσιμο του υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, για διάστημα τριών ημερών, λόγω παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας από την τράπεζα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του πρόσφατου νόμου (4488/17) του υπουργείου Εργασίας, που ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, για την προστασία των εργαζομένων από την αδήλωτη, την υποδηλωμένη και την απλήρωτη εργασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης