Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Ελπίδες για αύξηση αγοραστών μέσω road show

tags :
ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Ελπίδες για αύξηση αγοραστών μέσω road show
Τράπεζες και οικονομικό επιτελείο θα τραβήξουν τα βλέμματα επενδυτών και διαχειριστών στην παρουσίαση των ελληνικών εταιρειών που ξεκινάει σήμερα
Τις ελπίδες τους για ενίσχυση της ζήτησης έχουν εναποθέσει στελέχη της αγοράς στο road show που ξεκινάει σήμερα στο Λονδίνο, αν και δεν υπάρχει κάτι νέο που θα συζητηθεί και το οποίο δεν γνωρίζουν ήδη οι ξένοι.
Σίγουρα οι τράπεζες και το οικονομικό επιτελείο θα τραβήξουν τα βλέμματα επενδυτών και διαχειριστών και το κατά πόσο θα μπορέσουν να τους πείσουν ίσως δώσει μία νότα αισιοδοξίας στο ΧΑ.
Για σήμερα στελέχη της αγοράς περιμένουν συσσώρευση ενώ δεν αποκλείουν μικρή ανοδική κίνηση λόγω της πορείας των διεθνών αγορών.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί σταθεροποιητικά με την ελπίδα ότι το σημερινό road show στο Λονδίνο θα ενισχύσει τη ζήτηση.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει ανοδικά καθώς παρά τους φόβους για κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας οι αγορές του εξωτερικού κινήθηκαν ψύχραιμα.
 
Beta
Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε η μεταβλητότητα να επικρατήσει για μία ακόμη ημέρα με τον τραπεζικό δείκτη να είναι στο επίκεντρο και την ψυχολογία να επηρεάζεται από τις αγορές του εξωτερικού.
Περιμένουμε συσσώρευση με μικρές κινήσεις και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο road show της στο Λονδίνο όπου συμμετέχουν 31 εισηγμένες εταιρείες.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης