Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα «Lethal Weapon III» και «Game of Thrones» έρχονται στο Nova

tags :
Τα «Lethal Weapon III» και «Game of Thrones» έρχονται στο Nova
Πληθώρα νέων βραβευμένων σειρών αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Nova
Η σειρά φαινόμενο της HBO, «Game of Thrones», που απέσπασε το μεγάλο βραβείο των 70ων Βραβείων  Emmy, αυτό της καλύτερης δραματικής σειράς, και οι σειρές «Barry», «Westworld» και «The Handmaid’s Tale» που ξεχώρισαν αποσπώντας σημαντικές βραβεύσεις προβάλλονται ή θα προβληθούν αποκλειστικά στη Nova!
Αναλυτικότερα, η σειρά «Game of Thrones», εκτός από το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς, απέσπασε και το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Peter Dinklage και άλλα 7 βραβεία σε τεχνικές κατηγορίες.
Ο τελευταίος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική!
Σε ότι αφορά στην κωμική σειρά της ΗΒΟ, «Barry», ο πρωταγωνιστής Bill Hader κέρδισε το βραβείο Α΄Ανδρικού Pόλου και ο Henry Winkler το βραβείο Β’ Ανρικού Ρόλου.
Για τη δραματική σειρά «Westworld» η ηθοποιός Thandie Newton απέσπασε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ  η σειρά  απέσπασε άλλα 3 βραβεία σε τεχνικές κατηγορίες.
Η πολυβραβευμένη σειρά, «The Handmaid’s Tale», απέσπασε φέτος συνολικά 3 βραβεία σε τεχνικές κατηγορίες.
Οι παραπάνω σειρές έχουν κάνει πρεμιέρα και προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια της Nova, ενώ είναι διαθέσιμες και στην υπηρεσία Nova On Demand.
Τέλος, τόσο οι νέοι κύκλοι των σειρών της HBO «Game of Thrones VIII», «Barry ΙΙ» και «Westworld III», όσο και ο νέος κύκλος της σειράς της MGM, «The Handmaid’s Tale III», θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά και μόνο στη Nova, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

«Lethal Weapon ΙΙI»: Ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς

Ο τρίτος κύκλος της σειράς με τους θρυλικούς αστυνομικούς του Λος Άντελες, «Lethal Weapon III», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στις 22:00, πολύ κοντά με την προβολή του στην Αμερική!
Το «Lethal Weapon» βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά ταινιών των δεκαετιών ’80 και ’90 με τους Mel Gibson και Danny Glover και η ιστορία παραμένει η ίδια με την κινηματογραφική, με το αταίριαστο φαινομενικά ζευγάρι αστυνομικών να ξεκινά μία συνεργασία γεμάτη απρόοπτα, αναπτύσσοντας παράλληλα και μία διαχρονική φιλία.
Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο φινάλε του 2ου κύκλου, ο Ρότζερ Μέρντοκ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα στη δουλειά του, ενώ οι προκλήσεις στην προσωπική του ζωή συνεχίζονται.
Το καστ του τρίτου κύκλου αποτελείται από τους: Ντέιμον Γουέιανς, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Κίσα Σαρπ και Κέβιν Ραμ.
Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης