Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου νέος Πρόεδρος της ΕΑΕΕ

tags :
Ο  Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου νέος Πρόεδρος της ΕΑΕΕ
Ανακατατάξεις και στο Δ.Σ. της Ένωσης
Παίρνει τη θέση του Δημήτρη Μαζαράκη, που παραιτήθηκε λόγω της αποχώρησής του από την Ελλάδα.
Ανακατατάξεις και στο Δ.Σ. της Ένωσης, με νέο αντιπρόεδρο τον Π. Δημητρίου, ταμία τον Δ. Ζορμπά και νέο μέλος τον Κυριάκο Αποστολίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της MetLife Ελλάδος. Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ο Ερ. Μοάτσος.
Για 3η φορά εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, μετά από την παραίτηση του κ. Δ. Μαζαράκη από το αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΕΕ, ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης στον όμιλό του και αποχώρησής του από την Ελλάδα.
Ο κ. Σαρρηγεωργίου είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB και από τη θέση του Προέδρου, θα συμβάλει ουσιαστικά στις συλλογικές πρωτοβουλίες της Ένωσης, με βασικό στόχο την ανάδειξη του κλάδου ως σύμμαχου και συνεργάτη των πολιτών αλλά και του κράτους.
Ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε με αφορμή την εκλογή του: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που για 3η φορά ο κλάδος με εμπιστεύεται για το αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΕΕ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δ. Μαζαράκη για τη θετική του συμβολή στο έργο της Ένωσης από τη θέση του Προέδρου και να του ευχηθώ μια επιτυχημένη συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία.
Σε μια κομβική καμπή για την ελληνική οικονομία, ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί και πρέπει να συμπληρώσει αποτελεσματικά την κοινωνική ασφάλιση, προς όφελος της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας».

Αποφασίστηκαν επιπλέον οι εξής αλλαγές:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas.
Ταμίας, ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.
Νέο μέλος, ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metlife Ελλάδος.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή

Νέο μέλος ορίζεται ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης