Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία Alpha Bank με Real Media για το ακίνητο… και το δάνειο στην Εθνική 180 χιλ. ευρώ

tags :
Συμφωνία Alpha Bank με Real Media για το ακίνητο… και το δάνειο στην Εθνική 180 χιλ. ευρώ
Υπάρχει διάθεση από τις τράπεζες, αλλά και από τον όμιλο της Real να βρεθεί συμβιβαστική λύση
Αχτίδες φωτός αρχίζουν να διαφαίνονται για τον όμιλο Real του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς τελικά οι τράπεζες φαίνονται διατεθειμένες να συνεργαστούν με τον εκδοτικό όμιλο ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.
Με αφορμή δημοσίευμα του bankingnews.gr, ότι η Alpha Bank θα κατάσχει το ακίνητο στο Μαρούσι, αλλά και αναφορές για τα δάνεια στην Εθνική, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:
1)    Έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Real και της Alpha Leasing για το ακίνητο και η συμφωνία αυτή φαίνεται να είναι θετική για τον εκδοτικό όμιλο
2)    Το δάνειο που έχει συνάψει στην Εθνική Τράπεζα ήταν αρχικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχει μειωθεί στις 180 χιλ. ευρώ και φέρει ως εγγύηση το 50% των πωλήσεων της εφημερίδας Real στην Αθήνα και το 20% στην επαρχία
Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει διάθεση από τις τράπεζες, αλλά και από τον όμιλο της Real να βρεθεί συμβιβαστική λύση ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια ρευστότητας που έχουν ανακύψει.
Ο κλάδος των εκδόσεων στην Ελλάδα έχει υποστεί μεγάλες ζημίες λόγω της μείωσης της κυκλοφορίας και της διαφημιστικής δαπάνης, οπότε και οι τράπεζες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ευελιξία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης