Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AFFIDEA: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου

tags :
AFFIDEA: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη ο Όμιλος AFFIDEA προσφέρει προληπτικές εξετάσεις με €25
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη.
Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων περιλαμβάνει PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), PSA Free, Ratio και Υπερηχογράφημα προστάτη στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.
Περισσότεροι από 100.000 άνδρες στο δυτικό κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, ο οποίος όμως μπορεί να θεραπευτεί στο 70% των περιπτώσεων, αν διαγνωστεί έγκαιρα.
Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτου των ανδρών άνω των 50 ετών μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, 1 στους 7 άνδρες θα εμφανίσει καρκίνο του προστάτη κάποια στιγμή της ζωής του.
Επιτακτική ανάγκη ο συχνός έλεγχος
Δεδομένου ότι η εν λόγω νόσος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ο προληπτικός έλεγχος είναι επιτακτική ανάγκη για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του.
Με δεδομένο τον ασυμπτωματολογικό του χαρακτήρα, καθώς και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού προστάτη, η εξέταση πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 40 ετών.
Η 15η Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 15 Oκτωβρίου, στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.
Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει ολοκληρωμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης