Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Μητσοτάκης και Τσίπρας ανταγωνίζονται σε κοροϊδίες, φτηνή δημαγωγία και πολιτική εξαπάτηση

ΛΑΕ: Μητσοτάκης και Τσίπρας ανταγωνίζονται σε κοροϊδίες, φτηνή δημαγωγία και πολιτική εξαπάτηση
"Oι δήθεν εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη είναι έπεα πτερόεντα και αέρας κοπανιστός", σύμφωνα με τη ΛΑΕ
«Κυρ. Μητσοτάκης και Αλ. Τσίπρας αντιγράφουν ο ένας τον άλλον σε δημαγωγία, ευτέλεια και σε πολιτικά «καραγκιοζιλίκια»», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζοντας τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ τόσο του πρωθυπουργού, όσο  και του προέδρου της ΝΔ.
H ΛΑΕ , με αφορμή την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, αναφέρει πως «την  ώρα που χάρις στις στυγνές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης Τσίπρα, τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών εταιρειών, παρά την κρίση και την γενική φτωχοποίηση της κοινωνίας μας, καλπάζουν σε πρωτοφανή ύψη, ήρθε ο Κυρ. Μητσοτάκης από την ΔΕΘ να ανταγωνισθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ρεσιτάλ παροχών και δώρων στο μεγάλα και πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
Κυρ. Μητσοτάκης και Αλ. Τσίπρας αντιγράφουν ο ένας τον άλλον σε δημαγωγία, ευτέλεια και σε πολιτικά «καραγκιοζιλίκια».
Και κυρίως αντιγράφουν ο ένας τον άλλον σε πολιτικές, μέτρα και υποσχέσεις εξυπηρετήσεων στον μεγάλο πλούτο και στα πολύ μεγάλα εισοδήματα, στο όνομα, τάχα, της επιχειρηματικότητας, ξεχνώντας, όμως, τον ωκεανό των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που πνίγονται και κλείνουν από την επέλαση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και πολυεθνικών αλυσίδων».
Σύμφωνα με την ΛΑΕ, ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο κατ’ εξοχήν πολιτικός σε αυτήν την χώρα που ταυτίζεται με φανατισμό με τα πιο επιθετικά, αδίστακτα και αδηφάγα πελατειακά οικονομικά δίκτυα και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
 «Είναι ο πολιτικός που στήριξε μανιωδώς και χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη την μνημονιακή περιπέτεια και την μνημονιακή καταστροφή της χώρας και φυσικά με φανατισμό όλα τα μνημόνια, συμπεριλαμβανομένου και του τρίτου και καταστροφικότερου μνημονίου του Αλ. Τσίπρα», προσθέτει η ΛΑΕ.
Όπως σημειώνει, αποτελεί ειρωνεία «σήμερα να ακούμε τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος ομολογεί ότι η χώρα βρίσκεται σε τέταρτο μνημόνιο και ότι έχει αναλάβει σκληρές δεσμεύσεις και τελεί υπό αυστηρή επιτροπεία, να εξαγγέλλει μέτρα που ακυρώνουν κάποιες απ’ αυτές τις μνημονιακές δεσμεύσεις, χωρίς να μας αποσαφηνίζει αν θα προχωρήσει σε αυτήν την ακύρωση μονομερώς ή μετά από διαπραγματεύσεις και συμφωνία με τους πιστωτές.
Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, οι δήθεν εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη είναι έπεα πτερόεντα και αέρας κοπανιστός».
Συμπληρώνει δε, ότι «τον Κυρ. Μητσοτάκη, τον πολιτικό του μεγάλου πλούτου, της απεριόριστης υποτέλειας και του πολυεθνικού κεφαλαίου, ευδοκίμως ανταγωνίζεται σε αυτές τις επιλογές και ορισμένες φορές υπερφαλαγγίζει ο Αλ. Τσίπρας», ενώ «το τραγικό είναι τώρα ότι και ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υπερφαλαγγίσει τον Αλ. Τσίπρα σε πολιτική κοροϊδία και πολιτική εξαπάτηση».
 «Μοιάζουν όλο και περισσότερο και οι δυο ως δυο σταγόνες νερού», καταλήγει η ΛΑΕ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης