Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα λόγω τραπεζών περιμένουν οι αναλυτές – Επιλεκτικές τοποθετήσεις σε καλά χαρτιά

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα λόγω τραπεζών περιμένουν οι αναλυτές – Επιλεκτικές τοποθετήσεις σε καλά χαρτιά
Οι τραπεζικοί τίτλοι αν και έχουν βρεθεί σε υπερπουλημένα επίπεδα αδυνατούν να αντιδράσουν και όποια αντίδραση εκλαμβάνεται ως ευκαιρία για καλύτερες πωλήσεις
 
Διατήρηση της μεταβλητότητας που προκαλείται κυρίως από τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου περιμένουν οι αναλυτές και για τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ εκτιμούν πως οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης θα συνεχιστούν.
Η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών θα είναι το επιθυμητό σενάριο μετά το πρόσφατο sell off που είχε κυρίως στο επίκεντρο τις τραπεζικές μετοχές.
Οι τραπεζικοί τίτλοι αν και έχουν βρεθεί σε υπερπουλημένα επίπεδα αδυνατούν να αντιδράσουν και όποια αντίδραση καταγράφεται ενδοσυνεδριακά μάλλον εκλαμβάνεται ως ευκαιρία για καλύτερες πωλήσεις.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι εταιρείες που δημοσίευσαν χθες μετά το κλείσιμο αποτελέσματα, όπως ο ΟΠΑΠ, Autohellas, Σαράντης και Ικτίνος.  
 
Eurobank
Πιστεύουμε πως η αγορά θα προσπαθήσει να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα μετά το πρόσφατο sell off.
 
Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα που δημιουργείται από τις τράπεζες και οι επιλεκτικές τοποθετήσεις  να συνεχιστούν.
 
Beta
Η εγχώρια αγορά παραμένει ευμετάβλητη, ωστόσο με μειούμενο αρνητικό momentum το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί ως σημάδι σταθεροποίησης για τη σημερινή συνεδρίαση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης