Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Εμένα δεν με αφορά η μη συνέχιση της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού

Θεοχάρης: Εμένα δεν με αφορά η μη συνέχιση της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού
Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε ότι δεν  έλαβε καμία δέσμευση από τον Σταύρο Θεοδωράκη για την αυτόνομη πορεία του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Με τη φράση «εμένα δεν με αφορά η μη συνέχιση της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού» απάντησε, σήμερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο news 247 ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης ερωτηθείς για το αν συζητά την επιστροφή του στο κόμμα ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι δεν έλαβε καμία δέσμευση από τον Σταύρο Θεοδωράκη για την αυτόνομη πορεία του κόμματος στις επόμενες εκλογές.
Ο κ. Θεοχάρης αναφορικά με τη αυτόνομη ή μη πορεία του Ποταμιού στις προσεχείς εκλογές δήλωσε: «Αν δεν μιλάμε για μια αυτόνομη πορεία, τότε προφανώς θα είναι προδοσία.
Δηλαδή να μιλάμε όλοι μας για την αναγκαιότητα του μεσαίου χώρου και να πάμε να στοιχηθούμε μόνοι μας στο δικομματισμό;
Αυτό το θεωρώ εγκληματικό και αυτοκτονικό. Εμένα δεν με αφορά η μη συνέχιση της αυτόνομης πορείας του Ποταμιού.
Για αυτά πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης».
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του ο Χάρης Θεοχάρης «η ηγεσία φαίνεται πως έχει άλλες ιδέες, που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Είναι δεδομένη η δική μου καθαρή στάση, δεδομένες και οι δύο προϋποθέσεις τις οποίες είπα στον κ. Θεοδωράκη. Συνεπώς, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τις νέες στάσεις και προσπάθειες που θα κάνει το Ποτάμι από εδώ και μπρος».
Επικαλέστηκε δε τη δήλωση του βουλευτή κ. Λυκούδη ο οποίος μίλησε για «το τέλος του Ποταμιού», και σημείωσε ότι συμφωνεί με και τα όσα είπε ο έτερος βουλευτής κ. Κύρκος («η αυτοκτονία του Ποταμιού δεν μας αφορά, θα πρέπει ανεξαρτήτως του παρελθόντος όλοι να βοηθήσουμε»).
Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε αναφερόμενος στις δικές του κινήσεις τα ακόλουθα: «Υπήρξε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα μια ειλικρινής συζήτηση από την πλευρά μου τουλάχιστον για πιθανή επιστροφή μου και βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει το Ποτάμι αυτή την περίοδο.
Προσωπικά δεν ζήτησα κανένα αξίωμα, έθεσα τον εαυτό μου ως στρατιώτη στην προσπάθεια του κόμματος.
Δεν ζήτησα θέση κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου, γιατί σέβομαι τους δύο εκπροσώπους που έχει αυτή τη στιγμή το Ποτάμι.
Και τον κ. Αμυρά και τον κ. Δανέλλη. Είναι δύο Βουλευτές που τιμούν αυτή τη θέση.
Αυτό που ζήτησα ήταν ένα ανοικτό συνέδριο ώστε το Ποτάμι να μπορέσει να αγκαλιάσει την κοινωνία και δεδομένη την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού στις επόμενες εκλογές.
Αυτό ήταν όλο το νόημα της προσφοράς μου για να βοηθήσω.
Εγώ, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα μπορούσα να υποχωρήσω χάριν την ενότητας ακόμη και στις ανοικτές διαδικασίες, οι οποίες είναι πιο πολύπλοκες.
Ωστόσο, αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι ότι χρειαζόμουν μια δέσμευση για την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης