Τελευταία Νέα
Πολιτική

Reuters: Ο Τσίπρας αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα

Reuters: Ο Τσίπρας αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, επισημαίνει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων
Μεγάλη βαρύτητα δίνει το Reuters στην αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ ότι, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ θα εξαντλήσει τη θητεία της.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, λέγοντας πως η αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού θα εξαντλήσει τη θητεία της το 2019, αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters.
«Εκλογές θα γίνουν στον συνταγματικά προβλεπόμενο χρόνο. Αυτή είναι η βασική μας στρατηγική επιλογή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές γιατί είναι η δύναμη που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους, ενώ έχει σχέδιο για το μέλλον της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. 
To Reuters, εξάλλου, σε δημοσίευμα του για τις εξαγγελίες Τσίπρα, περιέγραψε τα σχέδια του Έλληνα πρωθυπουργού για φορολογικές ελαφρύνσεις και αύξηση των δαπανών ένα μήνα μετά το τέλος των προγραμμάτων διάσωσης/
Ο Τσίπρας, ο οποίος έχει μπροστά του τις βουλευτικές εκλογές σε περίπου ένα χρόνο, χρησιμοποίησε το βήμα της Θεσσαλονίκης για να ανακοινώσει αυξήσεις δαπανών, που είπε ότι θα βοηθούσε στη διόρθωση των δεινών, που προκάλεσε η λιτότητα.
Ωστόσο, δήλωσε ότι η Αθήνα είναι επίσης αποφασισμένη να επιμείνει στους δημοσιονομικούς στόχους που υποσχέθηκε στους δανειστές.
«Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να επιστρέψει στην εποχή των ελλειμμάτων και του φορολογικού εκτροχιασμού», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, σημειώνει το Reuters.



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης