Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Μιχαλολιάκου (Χρυσή Αυγή) στις εξαγγελίες Τσίπρα: Αποκρουστικό το πρόσωπο της κυβέρνησης

Απάντηση Μιχαλολιάκου (Χρυσή Αυγή) στις εξαγγελίες Τσίπρα: Αποκρουστικό το πρόσωπο της κυβέρνησης
Ας γνωρίζει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, πολιτικοί βρυκόλακες και απολιθώματα της ιστορίας, οτι δεν θα λυγίσουν και η συμφωνία εθνικής μειοδοσίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων 
«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, το πρόσωπο μιας κόκκινης τυραννίας ενάντια στην θέληση του λαού» τονίζει ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις Τσιπρα στη ΔΕΘ.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «οι πολλές χιλιάδες των Μακεδόνων που διαδηλώνουν έξω από το Βελλίδειο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στην προδοσία της Μακεδονίας χτυπήθηκαν ανελέητα χωρίς λόγο με χημικά και δυνάμεις καταστολής και έτσι ο χώρος έξω από το Βελλίδειο, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός μιας θλιβερής μειοψηφίας είναι άδειος, άδειος από Λαό και γεμάτος από τα χημικά των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Έλληνες ας γνωρίζει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, πολιτικοί βρυκόλακες και απολιθώματα της ιστορίας, δεν πρόκειται να λυγίσουν και κάθε συμφωνία εθνικής μειοδοσίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης