Τελευταία Νέα
Διεθνή

Parly (υπ. Άμυνας Γαλλίας): Αυξάνουμε τις αμυντικές δαπάνες κατά 3,6 δισ ευρώ για να προστατευτούμε από την κατασκοπία

Parly (υπ. Άμυνας Γαλλίας): Αυξάνουμε τις αμυντικές δαπάνες κατά 3,6 δισ ευρώ για να προστατευτούμε από την κατασκοπία
Η Γαλλία πέρυσι ανίχνευσε προσπάθειες της Ρωσίας να παρακολουθήσει τις μεταδόσεις από έναν στρατιωτικό δορυφόρο που χρησιμοποιούν οι στρατοί της Γαλλίας και της Ιταλίας 
Η Γαλλία θα αυξήσει σημαντικά τις αμυντικές της δαπάνες κατά 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ για να ανανεώσει και να αναβαθμίσει τους στρατιωτικούς δορυφόρους της και να προστατεύσει το δίκτυό της από πιθανή κατασκοπία από τους αντιπάλους της.
Όπως τόνισε η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Florence Parly στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CNews «θα εγκαταστήσουμε κάμερες παρακολούθησης στους δορυφόρους μας, ώστε να γνωρίζουμε ποιος μας πλησιάζει».
Η Γαλλία πέρυσι ανίχνευσε προσπάθειες της Ρωσίας να παρακολουθήσει τις μεταδόσεις από έναν στρατιωτικό δορυφόρο που χρησιμοποιούν οι στρατοί της Γαλλίας και της Ιταλίας για ασφαλείς επικοινωνίες.
Το γαλλικό επενδυτικό σχέδιο έρχεται εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ενός σχεδίου για τη δημιουργία μιας «διαστημικής δύναμης», ενός νέου κλάδου των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ μέχρι το 2020, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης