Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Eurogroup και ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ στο επίκεντρο – Δεν αποκλείεται τεχνική αντίδραση

tags :
ΧΑ: Eurogroup και ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ στο επίκεντρο – Δεν αποκλείεται τεχνική αντίδραση
Μετά από έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις δεν αποκλείεται τεχνική αντίδραση καθώς αρκετές μετοχές είναι σε υπερπουλημένα επίπεδα
Το σημερινό Eurogroup και η αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα είναι στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με τους αναλυτές.
Σημειώνεται πως στην ατζέντα του Eurogroup η Ελλάδα δεν είναι στην επίσημη ατζέντα, αλλά ίσως υπάρξει κάποιο σχόλιο ή κάποια πρώτη διαπραγμάτευση αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης να μην προχωρήσει στην περικοπή των συντάξεων.
Μετά από έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις με απώλειες 7,3% για τον γενικό δείκτη και ακόμα υψηλότερες για τις τραπεζικές μετοχές και άλλες μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης, για σήμερα δεν μπορεί να αποκλειστεί μία τεχνική αντίδραση.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μεγάλοι πωλητές έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις πωλήσεις τους και ίσως επιλέξουν να περιμένουν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ προκειμένου να επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Σήμερα οι μετοχές της AS Company διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να σταθεροποιηθεί συσσωρεύοντας και ίσως δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα, λόγω της σημαντικής πτώσης (-7,3%) των τελευταίων έξι συνεδριάσεων.
 
Euroxx
Το σημερινό Eurogroup και η αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού θα βρεθούν στο επίκεντρο.
Μία τεχνική αντίδραση δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Beta
Καθώς η μεταβλητότητα διατηρείται βλέπουμε περισσότερους λόγους για μία ανακούφιση στη σημερινή συνεδρίαση παρά την έλλειψη σημαντικών ειδήσεων.
Σημειώστε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δώσει αύριο μία σημαντική ομιλία στη ΔΕΘ με την αγορά να εστιάζει στις προθέσεις για παροχές.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης