Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μείωση άνω των προσδοκιών κατά 4,3 εκατ. βαρέλια για τα αποθέματα πετρελαίου

ΗΠΑ: Μείωση άνω των προσδοκιών κατά 4,3 εκατ. βαρέλια για τα αποθέματα πετρελαίου
Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 1,8 εκατ. βαρέλια
Μείωση μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν κατέγραψαν την περασμένη εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, ενώ τα αποθέματα βενζίνης κατέγραψαν απροσδόκητη αύξηση, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα (6/9/2018) η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ).
Ειδικότερα, τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 4,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 31 Αυγούστου 2018, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών, που έκαναν λόγο για μια μείωσή τους κατά 2,5 εκατ. βαρέλια.
Χθες, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου είχε ανακοινώσει μια μείωση των αποθεμάτων κατά 1,2 εκατ. βαρέλια.
Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 1,8 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προβλέψεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για μείωσή τους κατά 1,5 εκατ. βαρέλια, ενώ τα αποθέματα προϊόντων διύλισης, που περιλαμβάνουν το diesel και το πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 3,1 εκατ. βαρέλια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν ότι θα παραμείνουν αμετάβλητα.
Οι τιμές του πετρελαίου διεύρυναν τις απώλειές τους μετά τα στοιχεία της ΕΙΑ, με το αμερικανικό αργό να καταγράφει πτώση 2,2% στα 67,3 δολ. ανά βαρέλι, από 68,6 δολ. προηγουμένως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης