Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Ο Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών με το χέρι του Καμμένου - Δεν πάμε με "καλάθι" στη ΔΕΘ

Σπυράκη (ΝΔ): Ο Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών με το χέρι του Καμμένου - Δεν πάμε με
Ακόμη και όταν "χωρίσουν" με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό ο κόσμος δεν θα παρακολουθήσει αυτή την παράσταση
Με σύνθημα «κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού» η ΝΔ ανακοινώνει ότι αυτό αποτελεί μία από τις προεκλογικές της δεσμευσεις, που θα γίνει πράξη αμέσως μετά τις εκλογές.
Σε συνέντευξη της στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη υποστηρίζει ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει αυτή τη δυνατότητα στα παιδιά και τους γονείς τους βάζοντας τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα. .
η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αναφέρθηκε και στην κυβερνητική συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου λέγοντας ότι «είναι αγκαζέ κι έτσι θα πάνε μέχρι τέλους.
Ακόμη και όταν "χωρίσουν" με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό ο κόσμος δεν θα παρακολουθήσει αυτή την παράσταση γιατί ξέρει ότι το χέρι του κυρίου Τσίπρα για να υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών το κράτησε ο κύριος Καμμένος .αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της ΝΔ.
Σχολιάζοντας τα όσα λέγονται για τις παροχές που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στην 83η ΔΕΘ υποστηρίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κρατά "καλάθι" στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά αντιθέτως θα παρουσιάσει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης