Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού έδωσε ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο

Θεοχαρόπουλος: Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού έδωσε ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο
Ξεπέρασε τον εαυτό του όταν χαρακτήρισε κεντροδεξιούς τον εθνικολαϊκιστή Καμμένο και τους ΑΝΕΛ είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού.
«Ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού.
Είπε ότι με τον κύκλο των μνημονίων έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας και της δημοσιονομικής προσαρμογής ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα με την υπογραφή του σε σκληρή επιτροπεία και δυσβάσταχτα μέτρα για τα επόμενα χρόνια.
Τα είδε όλα καλώς καμωμένα στην αγορά εργασίας ενώ επικρατεί καθεστώς απόλυτης εργασιακής ανασφάλειας.
Μίλησε για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους την ώρα που η κυβέρνηση του αφήνει 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών.
Ξεπέρασε όμως και τον εαυτό του όταν χαρακτήρισε κεντροδεξιούς τον εθνικολαικιστή Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και έψαξε να βρει τι ενώνει Υπουργούς "αριστερούς, οικολόγους, κεντροαριστερούς, κεντροδεξιούς" όπως είπε χαρακτηριστικά σε αυτήν την κυβέρνηση.
Ας μην κουράζεται ο κ. Τσίπρας να απολογείται για την σύνθεση της κυβέρνησης του.
Είναι φανερό ότι τους ενώνει η καρέκλα της εξουσίας χωρίς καμία προγραμματική και ιδεολογική συνοχή» υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
«Όσον αφορά στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας, πράγματι είναι μεγάλες για μία άλλη κυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση και αυτή η τελευταία σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από την παρούσα κυβέρνηση αλλά από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και την αποφασιστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής» επεσήμανε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης