Πολιτική

Ξυδάκης: Ο Σκουρλέτης μπορεί με επιτυχία να θέσει το ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική ετοιμότητα

Ξυδάκης: Ο Σκουρλέτης μπορεί με επιτυχία να θέσει το ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική ετοιμότητα
Υπέρ Σκουρλέτη για γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θ. Δρίτσας – Στις 16:00 συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Υπερ του να αναλάβει ο Π. Σκουρλέτης τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν με σημερινές τους δηλώσεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης και Θ. Δρίτσας και ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα.
«Ο Πάνος Σκουρλέτης είναι ένα πρόσωπο με αυξημένο κύρος στο κόμμα και μπορεί με επιτυχία να το θέσει σε προεκλογική ετοιμότητα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Ξυδάκης, ενώ και ο Θ. Δρίτσας ανέφερε ότι πρέπει να γίνει η αναβάθμιση του κόμματος.
Όπως είπε ο κ.Δρίτσας, η επιλογή του πρωθυπουργού να επιλέξει τον Π. Σκουρλέτη για τη θέση του γραμματέα στέλνει πολλαπλά πολιτικά μηνύματα
«Είναι ταιριαστή πρόταση.
Ο Π. Σκουρλέτης είναι ένα στέλεχος με ιστορική διαδρομή δεκαετιών, με πολύ ισχυρό ρόλο στην κυβέρνηση, που θα αναλάβει την ευθύνη αναβάθμισης των λειτουργιών και συμμετοχής του κόμματος, έχοντας πάντα υπόψη το τρίπτυχο κυβέρνηση, κόμμα και κοινωνία και ακριβώς εκεί είναι ο μεγάλος ρόλος του κόμματος.
Το κόμμα δεν είναι ιμάντας μεταβίβασης κυβερνητικών σχεδίων, είναι ένας οργανισμός ενεργών πολιτών με πολιτική άποψη που ζουν και δρουν μέσα στην κοινωνία και ενεργοποιούν το πιο παραγωγικό και δημιουργικό κομμάτι της.
Ο Πάνος Σκουρλέτης έχει κρατήσει όρθια και τα αριστερά προτάγματα και την αποτελεσματικότητα και την παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας την εμπειρία τη γνώση και την αποδοχή» υπογράμμισε ο κ.Δρίτσας, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν αποδέχθηκε την ιδιοκτησία του μνημονιακού προγράμματος»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ  υλοποιεί μια πολιτική προσαρμογής και ρεαλισμού σε εξαιρετικά πιεστικές και κρίσιμες συνθήκες.
Δεν υπέστειλε ποτέ την προοπτικής της αριστερής διακυβέρνησης» είπε ο κ.Δρίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης