Επίθεση Παππά σε ΝΔ και Στουρνάρα - «Η αντιπολίτευση δυστυχώς δεν έχει βάλει μυαλό»

Επίθεση Παππά σε ΝΔ και Στουρνάρα - «Η αντιπολίτευση δυστυχώς δεν έχει βάλει μυαλό»
Επίθεση Νίκου Παππά στη ΝΔ και τον Γιάννη Στουρνάρα
Η αντιπολίτευση ζει τη μεγαλύτερη πολιτική και ιδεολογική της διάψευση, καθώς το αφήγημα της διαψεύδεται, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
Μιλώντας στο «Kontranews», υπογράμμισε πως η αντιπολίτευση δυστυχώς δεν… έχει βάλει μυαλό, ρωτώντας ευθέως τη Νέα Δημοκρατία:
«Τι έχουν να πουν στον κόσμο τώρα που γκρεμίστηκαν τα σενάρια καταστροφής;».
«Αναμασώντας το success story Σαμαρά στη ΝΔ, αναπολούν τις εποχές που υπό την απειλή της χρεοκοπίας επέβαλλαν ακραίες πολιτικές».
Σε ό,τι αφορά στην επίσημη έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, έκανε λόγο για «μια ιστορική μέρα, μια τομή στη σύγχρονη κοινωνική και οικονομική πορεία της χώρας, καθώς κλείνει η περίοδος των Μνημονίων.
Προχωράμε με αισιοδοξία στην πορεία ανάκαμψης, η οποία, έχει ήδη ξεκινήσει».
Ο κ. Παππάς τόνισε πως το διακύβευμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2019 είναι το κατά πόσο θα συνεχιστεί η πορεία ανάκαμψης της χώρας, «ή θα επιστρέψουμε στις πολιτικές που μας χρεοκόπησαν».
Επίσης, ο υπουργός σημείωσε πως η αποκλιμάκωση της ανεργίας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, έπεσε κάτω από το 20% και την επόμενη τετραετία θα πέσει κάτω από το 10%, αν συνεχιστούν οι προοδευτικές πολιτικές.
«Θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν.
Και εκεί θα κριθούμε όλοι», είπε…
Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε εμμέσως και στον Γιάννη Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας πως ο κεντρικός τραπεζίτης πρέπει να λειτουργεί με βάση το “job description” και όχι με το άγχος δικαίωσης της πολιτικής του η οποία κρίθηκε αποτυχημένη.
«Η οικονομική πολιτική χαράσσεται από την κυβέρνηση».
Η εικόνα που ανήρτησε στο Twitter ο κ. Παππάς:Διαβάστε: Παππάς: Διαψεύστηκαν πανηγυρικά όσοι ήθελαν μόνιμη επιτροπεία και συνέχιση του σκληρού πυρήνα μνημονιακών πολιτικών

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS