Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ελληνική Τράπεζα: Βραβείο Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Κύπρο

Ελληνική Τράπεζα: Βραβείο Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Κύπρο
Ελληνική Τράπεζα: Βραβείο Καλύτερης Ψηφιακής Τράπεζας στην Κύπρο
Ακόμα μια σημαντική διάκριση πέτυχε η Ελληνική Τράπεζα, μετά το βραβείο «World’s Best Corporate/Institutional Digital Banks Awards» του 2018 στην Κύπρο, σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Global Finance, με έδρα την Νέα Υόρκη.
Το Global Finance την κατέδειξε ως νικήτρια για την Κύπρο, στην ανακοίνωση του για τον πρώτο γύρο των νικητών στα «World’s Best Consumer Digital Banks Awards» του 2018 για την Δυτική Ευρώπη.
Στόχος των βραβείων είναι να τιμήσουν τραπεζικούς οργανισμούς για τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα στην ψηφιακή τραπεζική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε υποψήφιες τράπεζες που αξιολογήθηκαν από την παγκόσμια αφρόκρεμα κριτών του Infosys, ενός κορυφαίου οργανισμού διεθνώς στη διαβούλευση, την τεχνολογία και την εξωτερική ανάθεση εργασιών.
«Η ψηφιακή τραπεζική είναι το μέλλον. Οι νικητές των βραβείων το αντιλαμβάνονται αυτό και επιδεικνύουν την δέσμευση τους για ανατρεπτικές νέες λύσεις που αναζητούν οι επιχειρηματικοί και οι λιανικοί πελάτες” ανέφερε ο κ. Joseph Giarraputo, εκδότης του περιοδικού Global Finance.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης