Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,4% για το γ΄ τρίμηνο 2018 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα τς χώρας

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,4% για το γ΄ τρίμηνο 2018 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα τς χώρας
Ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος της Τράπεζας της Γαλλίας για τον μεταποιητικό κλάδο παρέμεινε σταθερός στις 101 μονάδες τον Ιούλιο 2018
Περαιτέρω άνάπτυξη της γαλλικής οικονομίας το τρίτο τρίμηνο του 2018 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα (8/8), καθώς εκτιμά ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα θα παραμείνει σταθερή.
Ειδικότερα, η Bank of France εκτιμά ότι η γαλλική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 0,4% για το τρίτο τρίμηνο του 2018, έναντι ανάπτυξης 0,2% το προηγούμενο τρίμηνο.
Παράλληλα, ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος της Τράπεζας της Γαλλίας για τον μεταποιητικό κλάδο παρέμεινε αμετάβλητος στις 101 μονάδες τον Ιούλιο του 2018, με την μεταφορά εξοπλισμών και τον φαρμακευτικό τομέα να καταγράφουν σημαντική άνοδο.
Μάλιστα, οι επιχειρήσεις αναμένουν ότι η δραστηριότητα του μεταποιητικού κλάδου θα σημειώσει περαιτέρω ενίσχυση τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.
Σε ότι αφορά τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος που αφορά τον κλάδο υπηρεσιών, σημειώθηκε πτώση στις 102 μονάδες τον Ιούλιο, έναντι 103 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, με τις επιχειρήσες ωστόσο να αναμένουν άνοδο της δραστηριότητας τον Αύγουστο.
Επιπλέον, ο αντίστοιχος δείκτης που αφορά τον κατασκευαστικό κλάδο σημείωσε επίσης πτώση, και συγκεκριμένα στις 104 μονάδες, έναντι 105 μονάδων προηγουμένως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης