Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Προκλητική και απαράδεκτη η μεταγωγή του Δ. Κουφοντήνα

Κίνημα Αλλαγής: Προκλητική και απαράδεκτη η μεταγωγή του Δ. Κουφοντήνα
Σφοδρή επίθεση ενάντια την κυβέρνηση από το ΚΙΝΑΛ
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη μεταφορά του Δ. Κουφοντήνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, εξαπέλυσε το Κίνημα αλλαγής, με δήλωση του Θ. Παπαθεοδώρου, βουλευτή Αχαΐας.
Ο κ. Παπαθεοδώρου τονίζει ότι ενώ η χώρα ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει τις συνέπειες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, η κυβέρνηση εν κρυπτώ μεταφέρει τον Δ. Κουφοντήνα σε αγροτικές φυλακές.
Στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «Την ώρα που η χώρα ζει τις συνέπειες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική και οι πολίτες παρακολουθούν άναυδοι και απροστάτευτοι την ανικανότητα και τον κυνισμό μιας παραπαίουσας κυβερνητικής ομάδας, η επικαιρότητα του Υπουργείου δικαιοσύνης δεν εκπλήσσει.  
Εξοργίζει κάθε πολίτη.
Η εν κρυπτώ μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου είναι μια προκλητική και απαράδεκτη απόφαση την οποία καταλογίζουμε αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ο κ. Κοντονής θα πρέπει να απολογηθεί για αυτή τη μεταγωγή.
Επιτέλους, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, το πρόβλημα των πολιτών και των θεσμών δεν είναι και δεν πρέπει να είναι η ευμενής μεταχείριση ενός τρομοκράτη και κατά συρροή δολοφόνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης