Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Intracom: Ειδικός διαπραγματευτής η Alpha Finance

Intracom: Ειδικός διαπραγματευτής η Alpha Finance
Οι όροι της σύμβασης Intralot - Alpha Finance
Την απόκτηση από τo Mέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών "ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ" της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Intracom ενέκρινε χθες, 02/08/2018, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης σήμερα Παρασκευή, 03/08/2018.
Σε ανακοίνωση της Intracom αναφέρεται ότι η εισηγμένη έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:
1. Η ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει αμοιβή στην ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ.
2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας. Μετά την πάροδο αυτού, η εν λόγω σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα για αόριστο χρονικό διάστημα εκτός εάν λυθεί με έγγραφη δήλωση ενός εκ των συμβαλλομένων μερών, κατά τα οριζόμενα στην ως άνω σύμβαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης