Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες απεργίες από τους εργαζόμενους της Ryanair

tags :
Νέες απεργίες από τους εργαζόμενους της Ryanair
Σε νέες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι της Ryanair
Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν τα πληρώματα της Ryanair στις 25 και 26 Ιουλίου 2018, με αποτέλεσμα την ακύρωση περισσοτέρων των 600 πτήσεων.
Πρόκειται να συντελεστούν απεργιακές κινητοποιήσεις των πληρωμάτων καμπίνας, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης της σοβαρής βιομηχανικής κρίσης την οποία και βιώνει η αεροπορική εταιρεία, το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπεύθυνων της ιρλανδικής εταιρείας, οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεπάγονται την ακύρωση 300 πτήσεων ανά μέρα και αναμένεται εμποδίσουν την μετακίνηση περίπου 50.000 ταξιδιωτών με προορισμό από και προς το Βέλγιο, Την Πορτογαλία και την Ισπανία.
Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία πτήσεων χαμηλού κόστους για την Ευρώπη, προέβη στην ακύρωση 30 δρομολογίων στις 12 Ιουλίου, όταν και πιλότοι της προχώρησαν στην πραγματοποίηση της ,μεγαλύτερης στα χρονικά της λειτουργίας της, απεργιακής κινητοποίησης.
Οι προγραμματισμένες απεργίες, οι οποίες και συντελούνται στο πλαίσιο διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό.
Μέλη πληρωμάτων καμπίνας της εταιρείας, από όλη την Ευρώπη, δημοσίευσαν μάλιστα στις 4 Ιουλίου 2018, λίστα 34 αιτημάτων, όπως αξιοπρεπή μισθό, περιθώριο περισσότερων ημερών για αναρρωτικές άδειες και συμβάσεις εργασίας βάσει της δικαίου της χώρας καταγωγής του εκάστοτε εργαζόμενου, οι οποίες και θα είναι γραμμένες στην μητρική του γλώσσα.

Διαβάστε: Νέες 24ωρες απεργίες στη Ryanair, στις 20 και 24 Ιουλίου 2018

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης