Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Paul: Η Wall Street είναι η μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία - Έρχεται πτώση 50%

tags :
Ron Paul: Η Wall Street είναι η μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία - Έρχεται πτώση 50%
Ron Paul: Αυτή η αγορά είναι η μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία - Έρχεται πτώση 50% στις μετοχές
Αυτή η αγορά (Wall Street) είναι η «μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Ron Paul πρώην Γερουσιαστής στο CNBS.
«Βλέπω το πρόβλημα μπροστά και προέρχεται από το υπερβολικό χρέος και τις υπερβολικές δαπάνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ron Paul.
«Οι δαπάνες του Κογκρέσου και η χειραγώγηση από την Fed της νομισματικής πολιτικής και των επιτοκίων, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι το χρέος βρίσκεται σε υπέρογκα επίπεδα και δεν πρόκειται να αλλάξει», δήλωσε Ron Paul.
Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου εκτιμά ότι τα ομοσπονδιακά ελλείμματα θα φθάσουν κατά μέσο όρο τα 1,2 τρισ. δολάρια ετησίως από το 2019 έως το 2028, σύμφωνα με τις οικονομικές του προοπτικές τον Απρίλιο του 2018.
Οι εκτιμήσεις για το έλλειμμα του 2018 αυξήθηκαν κατά 242 δισ. δολάρια σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις που έγιναν τον Ιούνιο του 2017.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία δήλωσε ότι η αναθεώρηση οφείλεται κυρίως στα χαμηλότερα προβλεπόμενα έσοδα που συνδέονται με τη φορολογική μεταρρύθμιση.
«Έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος θέλει να ξοδεύει και δεν ανησυχεί για το έλλειμμα», δήλωσε ο Paul.
Για τον Ron Paul ο βραχίονας λήψης αποφάσεων της Fed είναι εξίσου σε εσφαλμένη πορεία και έχει συμβάλλει στη δημιουργία μιας φούσκας στην αγορά.
«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ξοδεύει, και η Fed θα συνεχίσει να στρεβλώνει τα πράγματα», δήλωσε ο Paul.
Ο Ron Paul επανέλαβε την άποψή του για μια πιθανό  sell-off στις χρηματιστηριακές αγορές που θα οδηγήσει σε κατάρρευση των τιμών κατά 50%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης