Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης (ΝΔ): Πιο πιθανό σενάριο οι τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019

tags :
Κυρανάκης (ΝΔ): Πιο πιθανό σενάριο οι τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019
Θα αναζητήσουμε συναινέσεις και συνεργασίες χωρίς αυτό να σημαίνει συγκυβέρνηση είπε ο κ.Κυρανάκης
Την εκτίμηση πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τις εθνικές εκλογές να γίνονται μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές το Μάιο του 2019 διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης.
«Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι τριπλές εκλογές τον Μάιο.
Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τις εκλογές όποτε τον συμφέρει» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση θα αναζητήσει «συναινέσεις και συνεργασίες, χωρίς αυτό να σημαίνει συγκυβέρνηση αλλά σύμπραξη στη Βουλή».
Ερωτηθείς για τους στόχους της ΝΔ ο κ.Κυρανάκης είπε πως «εμείς θέλουμε να μειωθούν οι φόροι, οι εισφορές ώστε να κινηθεί η αγορά»
«Στα σχέδια της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων σε συνδυασμό με την κατεύθυνση αυτών των χρημάτων στις τσέπες των εργαζομένων» υποστήριξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, τονίζοντας ότι θα μειωθεί στο μισό το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ.
Όσον αφορά την αγορά εργασίας την χαρακτήρισε ζούγκλα, επιρρίπτοντας για αυτό μεγάλες ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τόνισε σχετικά με την ανεργία ότι «επί Καραμανλή ήταν στο 7,7%. εμείς από το ΠΑΣΟΚ την παραλάβαμε στο 30% το '12 και το πήγαμε στο 25,8%».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης