Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Λαζαρίδης: Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης
Ο Μακάριος Λαζαρίδης σχολιάζει την απόρριψη και του νέου αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Την απόρριψη και του νέου αιτήματος αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου του 2018 σχολιάζει ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.
«Σήμερα είναι η 139η μέρα που οι δύο στρατιωτικοί μας κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Ανδριανούπολης, γιατί δεν τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία.
Από την πλευρά της, η ΝΔ και ο πρόεδρός της έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ενημερώνοντας διεθνείς οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ξένους ηγέτες» τόνισε σε συνέντευξη του στον Alpha 989.
«Δυστυχώς δικαιωνόμαστε που λέγαμε ότι το ταξίδι Erdogan στην Αθήνα σχεδιάστηκε επιπόλαια από το Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ταυτόχρονα είδαμε -μετά την επίσκεψη- ότι αυξήθηκε κατακόρυφα η επιθετικότητα της Τουρκίας.
Έχουμε μια κυβέρνηση που ακολουθεί μια απόλυτα αποτυχημένη εξωτερική πολιτική.
Απόδειξη, η τραγική συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά και τα προβλήματα που φέρεται να υπάρχουν με την Αλβανία, αφού ακούσαμε τον επίτροπο κ. Hahn, αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να μιλούν για θέμα συνόρων» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης