Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη Σύνοδο στο Ελσίνκι: Ο προδότης Trump και το κανίς του Putin

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη Σύνοδο στο Ελσίνκι: Ο προδότης Trump και το κανίς του Putin
Τα σχόλια του αμερικανικού Τύπου για τη συνάντηση του Donald Trump με τον Vladimir Putin στο Ελσίνκι
Η συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, με τον Ρώσο ομόλογο του, Vladimir Putin, «φιγουράρει» στα πρωτοσέλιδα του αμερικανικού Τύπου.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ κατακρίνουν το γεγονός ότι ο Trump «πρόδωσε» τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και δήλωσε ότι πιστεύει τον Putin ο οποίος αρνήθηκε τα περί ανάμειξης των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές.
Η άρνηση του Trump να καταδικάσει τη Ρωσία προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτικών, των ειδικών και το Τύπου.
Οι βασικοί τίτλοι των εφημερίδων είναι οι εξής: «Ο Trump στηρίζει τον Putin έναντι του FBI όσον αφορά την παρέμβαση στις εκλογές», «Ο Trump στο πλευρό της Ρωσίας σχετικά με το FBI» ή «Ο Trump υπερασπίζεται τον Putin όσον αφορά τις κατηγορίες για τις αμερικανικές εκλογές».



Άλλοι, μετά τη συνάντηση που συγκλόνισε τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς για την προφανώς υπερβολικά μεγάλη εμπιστοσύνη του Trump στα λόγια του Putin, σχολιάζει τα πυρά που δέχθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος επιστρέφοντας στην Ουάσιγκτον.
«Ο Trump βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μαζική αντίδραση για την "παραγωγική" Σύνοδο με τον Putin» σχολιάζουν οι Times.
Η βρετανική εφημερίδα Guardian προχώρησε παραπέρα, αναφέροντας στο τίτλο της τον πρώην διευθυντή της CIA, John Brennan, ο οποίος επισημαίνει ότι «δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από προδοσία: Ο Trump κατηγορείται για τις συνομιλίες με τον Putin».



Εν τω μεταξύ, η Mirror στο πρωτοσέλιδο της χαρακτηρίζει τον Trump, ως το κανίς του Putin, ενώ η Daily Express έχει τον τίτλο «Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει, λέει ο καλύτερος φίλος του Putin».
Την ίδια στιγμή η New York Daily News φέρει τον τίτλο «Ανοιχτή προδοσία».
Mirror Trump front, 17 July



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης