Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Macron με Putin στο Κρεμλίνο - Γάλλος πρόεδρος: Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο

Συνάντηση Macron με Putin στο Κρεμλίνο - Γάλλος πρόεδρος: Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο
O πρόεδρος της Γαλλίας, E. Macron,  συνεχάρη τον Ρώσο ομόλογό του, V. Putin, για την άψογη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον  Ρώσο πρόεδρο, V. Putin, είχε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, E. Macron, ο οποίος αυτή την ώρα παρακολουθεί με τη σύζυγό του τον τελικό αγώνα του Μουντιάλ.  
«Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο» δήλωσε ο Macron στη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του,  τον οποίο και συνεχάρη για την άψογη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για την καλή απόδοση της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά κι «έπαιξε με πολύ κουράγιο», όπως σημείωσε.
O Putin συνεχάρη την εθνική Γαλλίας που έφτασε στον τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κροατία και ανέφερε «είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα, που θα ικανοποιήσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε όλον τον κόσμο».
Σημειώνεται ότι σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος,V. Putin,  είχε συνάντηση και με την πρόεδρο της Κροατίας, η βρίσκεται επίσης στο στάδιο, η οποία του δώρισε μια φανέλα της εθνικής Κροατίας με τον αριθμό 9 και το όνομα «Putin» στην πλάτη και τον συνεχάρη για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης