Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν σε ταξίδι στις ΗΠΑ

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν σε ταξίδι στις ΗΠΑ
Ο 34 χρονος Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι 
Απεβίωσε ο μικρότερος γιός του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, στο δωμάτιο ξενοδοχείου του στο Κλίβελαντ του Οχάιο των ΗΠΑ όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος ήταν 34 χρόνων και γιός του έλληνας επιχειρηματία με την Ελένη Κόκκαλη.
Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: "Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018".

Ποιός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο.
Τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 20011 και σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστόνη των ΗΠΑ, όπου αποφοίτησε το 2005. Άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του ( του Πέτρου Σ. Κόκκαλη – από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη).
Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.
Είχε επιτελέσει στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος  ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και την οικογένεια του εκλιπόντος

Τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεώτερου εκφράζει η οικογένεια του Ολυμπιακού που δηλώνει σοκαρισμένη από το θάνατο του γιου του ιστορικού προέδρου της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Μαρινάκης: Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη», δήλωσε ο Β. Μαρινάκης.
«Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας», πρόσθεσε ο Β. Μαρινάκης και κατέληξε «στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.
Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του.

www.bankingnews.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης