Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Δεν αποκλείονται πιέσεις λόγω μη έγκρισης της εκταμίευσης της δόσης – Χαμηλός αναμένεται ο τζίρος

tags :
ΧΑ: Δεν αποκλείονται πιέσεις λόγω μη έγκρισης της εκταμίευσης της δόσης – Χαμηλός αναμένεται ο τζίρος
Η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμάται επίσης πως θα επηρεάσει την πορεία της εγχώριας αγοράς στο κλείσιμο της εβδομάδας
Το μπλοκάρισμα της έγκρισης της εκταμίευσης της δόσης ίσως φέρει πιέσεις σήμερα στο ΧΑ εκτιμούν οι αναλυτές που όμως δεν περιμένουν διαφοροποίηση του σκηνικού συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο που έχει διαμορφωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες.
Το βετο της Γερμανίας στην εκταμίευση λόγω διατήρησης του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ σε προσφυγικά νησιά μεταφέρει την απόφαση για εκταμίευση τον Αύγουστο.
Το κλίμα στο ΧΑ είναι υποτονικό και οι επενδυτές απέχουν από τις συναλλαγές καθώς απουσιάζουν και οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να υποχωρήσει μετά και τα νέα αναφορικά με τη χρονική απόκλιση στην τελική εκταμίευση της δόσης.
 
Euroxx
Περιμένουμε πως η καθυστέρηση της έγκρισης της εκταμίευσης της δόσης των 15 δισ. ευρώ να φέρει πίεση στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Beta
Το ΧΑ μπορεί να ακολουθήσει από κοντά τις ευρωπαϊκές αγορές κλείνοντας την εβδομάδα με σχετικά χαμηλούς όγκους και μεταβλητότητα.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης