Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ΑΧΑ εξασφαλίζει άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα μετά από ζημιά

tags :
Η ΑΧΑ εξασφαλίζει άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα μετά από ζημιά
Ταχύτητα και απλότητα χαρακτηρίζουν την Υπηρεσία Άμεσης Εξυπηρέτησης Ζημιών «Direct Repair» που δημιούργησε η ΑΧΑ, αφαιρώντας έγνοιες από την καθημερινότητα των πελατών της
Με στόχο να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και να αποτελεί μία εταιρία «συνοδοιπόρο του πελάτη», η ΑΧΑ δημιούργησε την Υπηρεσία Άμεσης Εξυπηρέτησης Ζημιών, «Direct Repair».
Η συγκεκριμένη υπηρεσία σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει στους ασφαλισμένους συνθήκες ηρεμίας, επιτυγχάνοντας άμεση «επιστροφή» στην καθημερινότητά τους, μετά από μία ζημιά στο σπίτι ή την επιχείρησή τους, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, την εμπλοκή τους στην αποκατάστασή της.
Από την έναρξη ενεργοποίησης του «Direct Repair», τον Ιανουάριο του 2017, έως και σήμερα έχουν αποζημιωθεί πάνω από 300 κατοικίες και επιχειρήσεις, ενώ χάρις σε αυτή τη διαδικασία, ο χρόνος αποζημίωσης και επισκευής έχει περιοριστεί στις 2 ημέρες κατά μέσο όρο, από τη στιγμή που ο ασφαλισμένος επικοινωνήσει με την εταιρία και καταγραφεί η ζημιά.
«Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη! Ευγένεια, εξυπηρέτηση και ταχύτητα, όλα λειτούργησαν ρολόι! Έχω να πω τα καλύτερα γι’ αυτήν την υπηρεσία της ΑΧΑ, αλλά και για τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου. Γρήγοροι, ευγενέστατοι και αποτελεσματικοί. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι όλοι είχαν πολύ καλή και θετική διάθεση, καθώς παίζει ρόλο όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος εξυπηρέτησης.
Πραγματικά, ένιωσα ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», είπε η Σπυριδούλα Δαφερέρα, ασφαλισμένη στην ΑΧΑ.
«Όλα ήταν άψογα. Δεν έχω λόγια για τους ανθρώπους που μας εξυπηρέτησαν, ήταν άμεσοι και πολύ ευγενικοί. Μετά από αυτό που μας συνέβη, η ζωή μας ήρθε πολύ γρήγορα στις κανονικές συνθήκες, όπως ακριβώς ήμασταν πριν. Αυτό έχει αξία ανεκτίμητη για εμάς!
Ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθεια, την πολύ καλή διάθεση και την αποτελεσματικότητα που δείξατε από την αρχή μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ασφαλισμένος στην ΑΧΑ.
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Όλα δούλεψαν άψογα και συντονισμένα από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλεια επιλογή των ανθρώπων που βοήθησαν για να έρθει η ζωή μας ξανά στους κανονικούς της ρυθμούς.
Ήταν διακριτικοί, αποτελεσματικοί και εργάσθηκαν με πραγματικό ενδιαφέρον για εμάς, έχοντας στο μυαλό τους μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια», είπε η Γιούλη Χαρινού, ασφαλισμένη στην ΑΧΑ.
Η διαδικασία Άμεσης Εξυπηρέτησης Ζημιών ολοκληρώνεται σε 5 στάδια. Η ΑΧΑ επισκευάζει άμεσα τις ζημιές με συνεργαζόμενο συνεργείο, συντονίζοντας και επιβλέποντας κεντρικά τις εργασίες και αποζημιώνοντας άμεσα τους πελάτες για τις ζημιές αυτές. Συγκεκριμένα:
Στάδιο 1
Ο πραγματογνώμονας επισκέπτεται τον χώρο του πελάτη σε ώρα που επιλέγει ο ίδιος.
Στάδιο 2
Γίνεται αμέσως αξιολόγηση της ζημιάς από τον πραγματογνώμονα.
Στάδιο 3
Σε αυτό το στάδιο ο πελάτης επιλέγει μεταξύ δύο δυνατοτήτων που του προσφέρει η Υπηρεσία:
- να καλέσει ο ίδιος τα τεχνικά συνεργεία για την αποκατάσταση της ζημιάς.
- να αναλάβει η ΑΧΑ τον συντονισμό των συνεργείων, η οποία σε συνεργασία με την τεχνική εταιρία θα ολοκληρώσουν τις εργασίες (χωρίς να χρειαστεί εκταμίευση χρημάτων από πλευράς ασφαλισμένου).
Στάδιο 4
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται έλεγχος από τον πραγματογνώμονα και τον υπεύθυνο της τεχνικής εταιρίας.
Στάδιο 5
Υπογράφεται συμφωνία για την άρτια ολοκλήρωση των επισκευών και δίνεται στον πελάτη εγγύηση εργασιών για 2 έτη.
H AXA, με ηγετική θέση στις ασφαλίσεις περιουσίας, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία στους ασφαλισμένους της.
Χάρις σε αυτή την κατάρτιση, έχει αναλάβει την ασφάλιση μεγάλων έργων και επιχειρήσεων, καταφέρνοντας να βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης