Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H ERGO Marathon Expo διακρίθηκε στα Event Awards 2018

tags :
H ERGO Marathon Expo διακρίθηκε στα Event Awards 2018
Η ERGO Marathon Expo είναι η σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής και της Υγείας
Η διοργάνωση και παραγωγή της ERGO Marathon Expo διακρίθηκε και βραβεύτηκε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές στην Κατηγορία “Best Exhibitions” στο πλαίσιο των Event Awards 2018.
Στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, τιμήθηκαν οι εμπνευστές, οι δημιουργοί και οι διοργανωτές ορισμένων από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της Ελλάδας.
Η ERGO Marathon Expo είναι η σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής και της Υγείας που συνοδεύει ετησίως με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και έχει Μεγάλο Ονομαστικό Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.
Ο διοργανωτής ΣΕΓΑΣ, η εταιρεία παραγωγής Be Best και ο Μεγάλος Ονομαστικός Χορηγός της Έκθεσης ERGO Ασφαλιστική εξέφρασαν τη χαρά τους για την τιμητική αυτή διάκριση της κοινής προσπάθειας για περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο θεσμός αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα της χώρας μας.
 Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Ασφαλιστικής κ. Στάθης Τσαούσης σε δήλωσή του υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την ERGO η βράβευση της παραγωγής της ERGO Marathon Expo.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι: “Η βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, γιατί αναγνωρίζει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική επιλογή της ERGO να συνδεθεί με το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της χώρας και να στηρίξει χορηγικά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, ενισχύοντας την προσπάθεια ανάπτυξης του δρομικού κινήματος στη χώρα μας”.
Στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2018 σημαντικά βραβεία για τη διοργάνωση «Μαραθώνιος Αθήνας.
Ο Αυθεντικός» απέσπασε επίσης ο ΣΕΓΑΣ, που έχει αναδείξει έναν παγκόσμιο θεσμό πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας ως μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, ετησίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης