Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ο John Arthur Bray Croker «παραλήπτης» του πακέτου του 9,2% της Quality & Reliability - Επιβεβαίωση ΒΝ

tags :
Ο John Arthur Bray Croker «παραλήπτης» του πακέτου του 9,2% της Quality & Reliability - Επιβεβαίωση ΒΝ
Ο John Arthur Bray Croker την 10η Ιουλίου 2018 απέκτησε μέσω πακέτου 2.520.000 μετοχές
Η Quality & Reliability τάραξε στη χθεσινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς στον τίτλο της διακινήθηκε πακέτο που αντιστοιχούσε στο 9,2% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε ότι το πακέτο απέκτησε ο John Arthur Bray Croker, επιβεβαιώνοντας πλήρως αποκλειστικό δημοσίευμα του www.bankingnews.gr (δείτε εδώ).
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Quality & Reliability AE γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από τον κο John Arthur Bray Croker την 11η Ιουλίου 2018, ο κος John Arthur Bray Croker, απέκτησε την 10η Ιουλίου 2018 άμεσα μετοχές εκδόσεως της εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 9,2155% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ή 2.520.000 μετοχές και δικαιώματα ψήφου αντίστοιχα.
Μετά την ανωτέρω συναλλαγή ο κος John Arthur Bray Croker κάτεχει :
- άμεσα 2.670.000 μετοχές εκδόσεως της εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 9,7640% του μετοχικού κεφαλαίου
- έμεσσα  135.000 μετοχές εκδόσεως της εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,4937% του μετοχικού κεφαλαίου.
Συνολικά άμεσα και έμμεσα κατέχει 2.805.000 μετοχές εκδόσεως της εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10,2577% του μετοχικού κεφαλαίου.

Τι ανέφερε από τις 10 Ιουλίου 2018 το www.bankingnews.gr

Ο Croker απέκτησε από τον Μαρκεσίνη το 9,2% της Quality & Reliability έναντι 504 χιλ. ευρώ

Ο ελληνοβρετανός Crocker η οικογένεια του οποίου δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών απέκτησε από τον Μαρκεζίνη το 9,2% της Q&R.
Εδώ και καιρό η εισηγμένη αναζητούσε επενδυτές, προκειμένου να ενισχύσει το μετοχικό της κεφάλαιο και μέσω αυτό του διαχειριστή κεφαλαίων Croker, ολοκληρώθηκε  η συναλλαγή.
Όπως έγραφε νωρίτερα το bankingnews.gr, ένα πακέτο άλλαξε όλη την εικόνα της μετοχής της Q&R στη σημερινή (10/7) συνεδρίαση.
Λίγο πριν το κλείσιμο έγινε πακέτο για το 9,2% του μετοχικού κεφαλαίου στα 0,20 ευρώ ανά μετοχή συνολικής αξίας 504 χιλ. ευρώ.
Η μετοχή που μέχρι εκείνη την ώρα κατέγραφε μικρά κέρδη εκτινάχθηκε και γρήγορα βρέθηκε πάνω από το 20% για να κλείσει τελικά στα 0,2690 ευρώ με άνοδο 30% περίπου.
Είχαν προηγηθεί αρκετά call auctions καθώς πολλοί traders άρχισαν να αγοράζουν τη μετοχή βλέποντας αυτό που συνέβαινε.
Στα χρηματιστηριακά γραφεία η σκέψη πολλών πήγε στην Space Hellas καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει στη συγκεκριμένη εταιρεία και η αποτίμηση της εισηγμένης απογειώθηκε.
Σύμφωνα με το μετοχολόγιο αρκετοί είναι οι μέτοχοι που θα μπορούσαν να έχουν το ποσοστό αυτό που πέρασε από το ταμπλό όπως φαίνεται και στον συγκεκριμένο πίνακα.
Κάποια στελέχη της αγοράς αναφέρουν πως και στη χθεσινή (9/7) συνεδρίαση υπήρξε μία μεγάλη εντολή που αύξησε κατακόρυφα τον όγκο στον τίτλο σε σύγκριση με το συνήθη όγκο που πραγματοποιεί.
Να σημειωθεί πως η αποτίμηση είναι στα 7,3 εκατ. ευρώ.
Η καθαρή θέση είναι στα 4,8 εκατ. ευρώ και ο όμιλος είχε τζίρο το 2017 2,5 εκατ. ευρώ και ζημιές 110 χιλ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης