Τελευταία Νέα

Η τεχνική προσέγγιση στη παρούσα φάση για την μετοχή της Motor Oil

tags :
Η τεχνική προσέγγιση στη παρούσα φάση για την μετοχή της Motor Oil

ΜΟΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ
Η τεχνική προσέγγιση στη παρούσα φάση για την μετοχή της Motor Oil

Στις 7 Ιουνίου είχαμε επισημάνει το σενάριο υποχώρησης και την κατάληξή του “Σε περίπτωση υποχώρησης σε βραχύ χρονικό περιθώριο, η  S100 στα 18 ευρώ αποτελεί την ισχυρότερη στήριξη, σημείο που θα είναι ελκυστικό για την επανεμφάνιση αγοραστών, αν και τα χαμηλά της περιόδου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τα ξαναδούμε.”

Πράγματι η μετοχή διέσπασε καθοδικά τον εκμο 200 ημ με την αποκοπή μερίσματος και έπιασε τα χαμηλά της περιόδου ( επισημαίνονται στο γράφημα με μπλε τετραγωνάκι) , προσεγγίζοντας ταυτόχρονα και την κάτω πλευρά Κ2 του μεγάλου καθοδικού καναλιού.

Η μετοχή βρίσκεται σε φάση ανοδικής αντίδρασης και η ανοδική διάσπαση των 18 ευρώ της S100 θα της προσδώσει ορμή τουλάχιστον μέχρι το κλείσιμο του gap και τα 18,60 ευρώ.
Η S200 στα 19,06 € και η άνω πλευρά του καναλιού Κ1 είναι οι επόμενες αντιστάσεις.

Βreakout από το κανάλι θα δώσει ιδιαίτερα θετικό momentum στον τίτλο καθώς θα έχει ενεργοποιηθεί επικυρωμένα και ο διπλός πυθμένας με στόχο > 21 ευρώ.
Στο αρνητικό σενάριο θα δρομολογηθεί η επιστροφή της μετοχής από τις προαναφερθείσες αντιστάσεις με στόχους πάντα ,την κάτω πλευρά του καναλιού και φυσικά το επίπεδο των 17,10 ευρώ του διπλού πυθμένα.

http://www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης