Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την παραμονή του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής υπό όρους πρότειναν Κύρκος - Μεΐμάρογλου

Την παραμονή του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής υπό όρους πρότειναν Κύρκος - Μεΐμάρογλου
Με το κείμενό τους προτείνουν την παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής υπό συγκεκριμένους προγραμματικούς όρους που αφορούν σε πέντε βασικές μεταρρυθμίσεις
Υπέρ της παραμονής του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής υπό όρους τάχθηκαν με κείμενό τους κατά τη συνεδρίαση ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μιλτιάδης Κύρκος και το ηγετικό στέλεχος, Γιάννης Μεΐμάρογλου.
Με το κείμενό τους προτείνουν την παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής υπό συγκεκριμένους προγραμματικούς όρους που αφορούν σε πέντε βασικές μεταρρυθμίσεις (Δημόσια Διοίκηση- Διακυβέρνηση, Άρση Εμποδίων Επιχειρηματικότητας, Γεωργία, Τουρισμός, Ενέργεια).
Ταυτόχρονα προτείνουν σαφές χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία υλοποίησής τους, το οποίο θα περιλαμβάνει τις δράσεις των πρώτων 100 ημερών, ενός χρόνου και τριών χρόνων, από την οποιαδήποτε κυβέρνηση θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής, καθώς και τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, που θα προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης και όσοι υποστηρίζουν την πρότασή του δεν επιθυμούν η συγκεκριμένη πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία επικαλούμενοι διαδικαστικούς λόγους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης