Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταράκης (ΝΔ): Επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε την ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ

Μηταράκης (ΝΔ): Επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε την ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ
Τι δήλωσε ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης
«Mετά από τέσσερις τροπολογίες της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε επιτέλους η κυβέρνηση την ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ», σχολίασε ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης με αφορμή τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.
Όπως σημείωσε, «δεν θα πούμε και ευχαριστώ...», προσθέτοντας πως «οι νησιώτες γνωρίζουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ διαπραγματεύτηκαν και δέχθηκαν την κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ, γνωρίζουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ευθύνονται για την πολιτική ανοικτών συνόρων στο μεταναστευτικό που μετέτρεψε τα νησιά σε αποθήκες ψυχών».
Σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη, «μετά από τέσσερις τροπολογίες της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε επιτέλους η κυβέρνηση την ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ».
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, δήλωσε ότι «ο αγώνας των νησιωτών και ειδικά των Λέσβιων δικαιώθηκε» και ευχαρίστησε «το Συντονιστικό Όργανο των φορέων του νησιού μας (επιμελητήρια κλπ.) για τον αγώνα τους, αλλά, κυρίως, για τη θεμελιωμένη επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν».
«Ο αγώνας για την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος συνεχίζεται. Με ενότητα και κοινή δράση θα τα καταφέρουμε» κατέληξε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης