Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Αν αφήνονταν ελεύθεροι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, θα ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης

Δ. Καμμένος: Αν αφήνονταν ελεύθεροι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, θα ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης
Τσίπρας και Καμμένους έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν πάει για κύρωση στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό είπε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι αν αφήνονταν ελεύθεροι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε πως Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν πάει για κύρωση στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο Δ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε στην τελευταία κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.
«Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα.
Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη» φερεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος είπε ότι στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.
Ο κ.Καμμένος υπογράμμισε πως «δεν μπορείς να βάζεις κομματική πειθαρχία σε εθνικό ζήτημα» ενώ σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ότι δεν έχει ισχύ.
«Την Τετάρτη αναμένουμε από την Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας - Αυστραλίας μία τεκμηρίωση ιστορικών, που μου την έστειλε ο Πρόεδρος κ. Μιχαλόπουλος, βάσει της οποίας, η σύμβαση μπορεί να κηρυχθεί άκυρη διότι πρέπει να κηρυχθεί πρώτα άκυρη η Σύμβαση του Βουκουρεστίου για να υπογραφεί αυτή που υπέγραψαν στις Πρέσπες.
Θα έχουν πλήρη νομική και ιστορική τεκμηρίωση.
Το λέω για να καταλάβουμε ότι δίνεται ένας αγώνας, δεν είπα τυχαία ότι δεν έχει ισχύ η υπογραφή του κ. Κοτζιά, διότι η κυβέρνηση μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην την κυρώσει στην Ελλάδα και εσείς κάνετε τσάμπα δουλειά κ. Ζάεφ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.
Ερωτηθείς για το τι θα πράξει σχετικά με τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, ο Δ. Καμένος υποστήριξε ότι σκέφτεται να μην παραιτηθεί, τονίζοντας ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης