Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Η συμφωνία Τσίπρα – Zaev είναι ρεαλιστικά η καλύτερη που μπορούσαμε να έχουμε με τη συναίνεση των γειτόνων

Ραγκούσης: Η συμφωνία Τσίπρα – Zaev είναι ρεαλιστικά η καλύτερη που μπορούσαμε να έχουμε με τη συναίνεση των γειτόνων
"Πρόκειται για μια συμφωνία με την οποία παίρνουμε πίσω τα περισσότερα από όσα είχαμε απολέσει", σύμφωνα με τον Γ. Ραγκούση
«Η συμφωνία Τσίπρα – Zaev  είναι ρεαλιστικά η καλύτερη συμφωνία που μπορούσαμε να έχουμε με τη συναίνεση των γειτόνων», ανέφερε ο Γ. Ραγκούσης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο ίδιος τόνισε πως «πρόκειται για μια συμφωνία με την οποία παίρνουμε πίσω τα περισσότερα από όσα είχαμε απολέσει μετά το εθνικό Βατερλό που μας οδήγησαν Μητσοτάκης-Σαμαράς.
Είναι η βάση για μια επίθεση οικονομικής φιλίας και μορφωτικής συνεργασίας».
Μάλιστα, σημειώνει ότι «χωρίς καμία καθυστέρηση πρέπει οι ελληνικές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν επενδύσεις και αγορές παγίων στη γειτονική χώρα», αλλά και ότι «θα είναι πολύ χρήσιμο και για τους ίδιους τους γείτονες να αρχίσει να διδάσκεται η ελληνική γλώσσα στα σχολεία τους».
Αναφορικά με την ενιαία γραμμή που το Κίνημα Αλλαγής δεν κατάφερε να διαμορφώσει και δήλωσε «έφτασα να λέω, ευτυχώς που δεν συμμετέχω στο λεγόμενο Πολιτικό Συμβούλιο κι έτσι δεν έχω καμία ευθύνη για όσα συντελούνται από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Κατά τα άλλα, αλίμονο αν στην ψηφοφορία, καταντήσει το Κίνημα Αλλαγής να ταυτιστεί με τον Ορμπαν των Βαλκανίων Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τους ψευτοπατριώτες εθνολαϊ¬κιστές Σαμαρά-Γεωργιάδη».
Περαιτέρω, ο κ. Ραγκούσης καταγγέλλει «δόλιο πολιτικό σχέδιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος «με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας καθημερινά και απροκάλυπτα μέσα από "Τα Νέα" και "Το Βήμα"».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το Eurogroup, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι η  νέα ελάφρυνση του χρέους είναι ένα πολύ θετικό βήμα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης