Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Siemens οι Καυκάς και Τεχνομάτ ΑΕ

tags :
Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Siemens οι Καυκάς και Τεχνομάτ ΑΕ
Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Siemens οι Καυκάς και Τεχνομάτ ΑΕ
Η Siemens ανακοινώνει την ένταξη της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και της ΤΕΧΝΟΜΑΤ A.E. στο παγκόσμιο δίκτυο των πιστοποιημένων Approved Partners – της Διεύθυνσης Digital Factory / Process Industries & Drives, στην κατηγορία των Added Value Resellers.
Οι δύο αυτές εταιρείες αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιούνται στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών αξιολογήσεων και εκπαιδεύσεων, όπως προβλέπει η διαδικασία πιστοποίησης συνεργατών της Siemens.
Η πιστοποίηση συνεργατών ως Approved Partners εντάσσεται ως διαδικασία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της Siemens, “Partner Excellence”, το οποίο στοχεύει στην επιλογή των καταλληλότερων συνεργατών, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες της Siemens σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας παγκοσμίως την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών.
Η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών, μέσω των εξαιρετικά αυστηρών κριτηρίων επιλογής που θέτει η Siemens, διασφαλίζει επίσης τόσο την εξειδίκευση, όσο και την υψηλή τεχνογνωσία των Approved Partners στους τομείς της αυτοματοποίησης, της τεχνολογίας κίνησης, του βιομηχανικού ελέγχου και της διανομής ενέργειας, καθώς κάθε πιστοποιημένος συνεργάτης οφείλει να διαθέτει αποδεδειγμένη πείρα στον τομέα του, με άριστη τεχνογνωσία των προϊόντων και των συστημάτων του χαρτοφυλακίου της Siemens.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης