Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στην 21η Ιουνίου, ώστε να βγούμε από τον «αστερισμό του Καστελόριζου»

Παπαδημούλης: Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στην 21η Ιουνίου, ώστε να βγούμε από τον «αστερισμό του Καστελόριζου»
Ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι η συμφωνία Ελλάδας - πΓΔΜ γρήγορα θα βοηθήσει και τη σταθερότητα και την οικονομία
«Όσο περνάει ο χρόνος θα διαψεύδονται οι τερατώδεις παραπλανητικοί ισχυρισμοί για τα πράγματα που δήθεν παραδώσαμε και κόσμος ολοένα και περισσότερο θα πείθεται, ότι αυτό ήταν το σωστό».
Αυτό ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Alpha 9,89», σημειώνοντας ότι «αυτή η συμφωνία γρήγορα θα βοηθήσει και τη σταθερότητα και την οικονομία, και τις δουλειές και το εμπόριο και κυρίως, κερδισμένη από όλο αυτό θα είναι η Βόρεια Ελλάδα».
Εξέφρασε, δε, την ελπίδα, ο λαός της FYROM -και όχι μόνο η πολιτική ηγεσία- να στηρίξει αυτήν τη συμφωνία έμπρακτα, καθώς «αυτός είναι ο δρόμος που θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον».
Για τη ΝΔ, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε «στους μεν Έλληνες λένε "δεν θα κυρώσουμε τη συμφωνία, θα πούμε όχι, θα την πετάξουμε στα σκουπίδια", για να πάρουν ψηφαλάκια σε έναν συναγωνισμό με τους Χρυσαυγίτες και τους άλλους ακροδεξιούς, ενώ στο εξωτερικό διαβεβαιώνουν ότι θα την εφαρμόσουν και θα την κυρώσουν».
Όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, η προσοχή, πλέον, είναι στραμμένη στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου, «έτσι ώστε να βγούμε από τον "αστερισμό του Καστελόριζου"».
Η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι είναι ικανή να λύνει προβλήματα «που οι άλλοι άφηναν να σαπίζουν για δεκαετίες, επ' ωφελεία της χώρας» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης