Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος (ανεξάρτητος βουλευτής): Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις

Δ. Καμμένος (ανεξάρτητος βουλευτής): Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις
Στους ΑΝΕΛ όλοι οι βουλευτές είχαμε αποφασίσει ομόφωνα την πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά ανέφερε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό συνδυάστηκε με το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους διατύπωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δ. Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ «είχαμε αποφασίσει ομόφωνα την πρόταση μομφής κατά του Ν. Κοτζιά».
«Αισθάνομαι απελευθερωμένος πραγματικά πιο ανεξάρτητος Έλληνας.
Επειδή ήταν εθνικό θέμα παρέμεινα έντιμος μέχρι τέλους
Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδηση μου» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με τη μείωση του χρέους και τη μη περικοπή των συντάξεων.
Όπως είπε, στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».
Σημείωσε μάλιστα ότι ειπώθηκαν και αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγο απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.
Όσον αφορά την πρόταση μομφής κατά του κ.Κοτζιά, ο κ.Καμμένος είπε ότι η πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, ήταν «ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε την παράδοση της Μακεδονίας» και ότι υπέρ αυτής «ήταν όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ»
«Δεν προχώρησε διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι τελειωμένη και ότι πλέον ανοίγει θέμα αλλαγής συνόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης