Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Μάλλον τα έχουν χάσει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!

tags :
AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Μάλλον τα έχουν χάσει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!

ΣΣ: Τάχουν, Απόστολε, προ πολλού χαμένααα........
AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Μάλλον τα έχουν χάσει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.. απο τη μια δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα με τη ανείπωτη φέεεεετα .. αντίδραση και τώρα προσπαθεί να το καλύψει με συνεχόμενα λάθη που επειτείνουν την ήδη φθαρμένη εικόνα της Folli Follie…

ΣΣ: Τάχουν, Απόστολε, προ πολλού χαμέναα... Δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται, κυριολεκτικά… Ενώ απολαμβάνουν μίας ασύλληπτης ασυλίας από τα “Μεγάλα” χρηματοοικονoμικά portals… 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Η υψηλή μεταβλητότητα της αγοράς δεν αφήνει περιθώρια σωστής βραχυχρόνιας καταγραφής των διαγραμματικών δρώμενων καθώς η εικόνα εύκολα μπορεί να μεταλλαχθεί από ανοδική σε καθοδική.
  • Έτσι ενώ λίγο πριν το μέσο της συνεδρίασης της Παρασκευής  οι συστημικές τράπεζες έσερναν από τις προηγούμενες μέρες το άρμα της ανόδου ωθώντας το Γενικό Δείκτη να προσεγγίσει την αντίσταση των 780 μονάδων η έντονη μεσημβρινή αλλαγή κλίσης και πρόσημων επανέφεραν το δείκτη σε πτωτικό ρυθμό προς το διαγραμματικό πάτημα των 760 με 755 μονάδων.
  • Καθοδικό πέρασμα κάτω από τις 755 μονάδες θα εγείρει εκ νέου το αρνητικό σενάριο κίνησης προς το ψυχολογικό όριο των 700 μονάδων.
  • Ριζική αλλαγή σκηνικού θα μπορούσε να επιτευχθεί όχι μόνο με τη τμήση των 780 μονάδων αλλά κυρίως με την ανοδική αρπαγή των 805 μονάδων.
FTSE25 – APOSTOLOS MANTHOS: Η αδυναμία διάτρησης της  αντίστασης των 2060 μονάδων προκάλεσε ανοδικό δισταγμό στο δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης  FTSE25  αφήνοντας στο συρτάρι το ανοδικό σχέδιο κίνησης προς τις 2100 μονάδες.

Προβληματικός είναι και ο σχηματισμός, που έχει αποτυπωθεί στο ημερήσιο διάγραμμα τιμών με τη διαμόρφωση  5 διαδοχικών χαμηλότερων κορυφών από τις αρχές του Μαΐου, στοιχείο χαρακτηριστικό μιας πτωτικής αγοράς.

FTSE_15062018.pngΔΤΡ @858,20 μονάδες με υψηλό Παρασκευής τις 918,18 μονάδες – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Ο Τραπεζικός Δείκτης ναι μεν μπήκε μέσα στη ζώνη των 900 με 940 μονάδων  αλλά  και πάλι  έμεινε από δυνάμεις..

Καθώς όχι μόνο δεν απείλησε τις 940 μονάδες αλλά στη πορεία της συνεδρίασης έχασε και  το όριο των 900 μονάδων αφήνοντας έτσι το πικρό αίσθημα της εύκολης αναχαίτισης των αγοραστών.

Καθοδική καταστρατήγηση των 890 μονάδων θα δώσει εκ νέου πόντους στους  ιλαρούς  «Bears» για το επίπεδο των 840 με 830 μονάδων.

DTR_15062018.pnghttp://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης