Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεθνές βραβείο για το «Εν Ελλάδι Pork Steak» της Creta Farms

tags :
Διεθνές βραβείο για το «Εν Ελλάδι Pork Steak» της Creta Farms
Διεθνές βραβείο για το «Εν Ελλάδι Pork Steak» της Creta Farms
Το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 χρυσών αστεριών, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Τα ζώα της εταιρείας είναι τα πρώτα στον κόσμο που εκτρέφονται χωρίς αντιβιοτικά πάχυνσης, με κλασική μουσική, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, κρητικά superfoods και αρωματικά βότανα με αποτέλεσμα να υπογράφουν για τη γεύση τους και να ξεχωρίζουν, αναφέρει η εισηγμένη.
Με περισσότερη ποσότητα ελαιόλαδου στην εκτροφή, το κρέας γίνεται ακόμα πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.
Τα κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου, ενώ, τα αρωματικά βότανα κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.
Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης