Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος για το Σκοπιανό: Όλοι οι Έλληνες μαζί στα συλλαλητήρια – Μια και ελληνική η Μακεδονία

Δ. Καμμένος για το Σκοπιανό: Όλοι οι Έλληνες μαζί στα συλλαλητήρια – Μια και ελληνική η Μακεδονία
Δεν υπάρχει Δημοκρατία που να μην ακούει το λαό είπε για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την πλήρη στήριξη του στα σημερινά συλλαλητήρια για το Σκοπιανό εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, ο οποίος κάλεσε όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρών.
«Σε συνολικά 24 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουνίου, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας» τονίζει ο κ. Καμμένος στην ανακοίνωσή του και προσθέτει «Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Θήβα, Κως, Λάρισα, Βόλος, Σιάτιστα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα είναι οι 24 πόλεις που προτάσσουν το ανάστημά τους και ενώνουν σήμερα τη φωνή τους, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ανέφερε σε μήνυμα του ο κ.Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει Δημοκρατία που να μην ακούει το λαό».
Ο κ.Καμμένος κάλεσε την κυβέρνηση να μην καταλήξει σε συμφωνία με τα Σκόπια, εάν δεν υπάρξουν εγγυήσεις από την πλευρά των ΠΓΔΜ στα θέματα που βάζει η ελληνική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης