Τελευταία Νέα
Speculator

Ανανεώνεται η θητεία Μαντζούνη στην ΓΣ της Alpha – Θα δρομολογήσει την μετάβαση σε νέα διοίκηση έως το τέλος του 2018

Ανανεώνεται η θητεία Μαντζούνη στην ΓΣ της Alpha – Θα δρομολογήσει την μετάβαση σε νέα διοίκηση έως το τέλος του 2018
Με βάση ισχυρές ενδείξεις στην γενική συνέλευση θα ανανεωθεί η θητεία Μαντζούνη για ένα ακόμη χρόνο ωστόσο τους επόμενους μήνες είναι πιθανό – όχι βέβαιο αλλά πιθανό – ο ίδιος να δρομολογήσει την αποχώρηση
Για ένα ακόμη χρόνο θα ανανεωθεί η θητεία του Δ. Μαντζούνη του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha bank στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δ. Μαντζούνης χαίρει της εκτίμησης όλων των μετόχων, των στελεχών και των εργαζομένων της Alpha bank και εκ των πραγμάτων η διοίκηση του αποδεικνύεται μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της τράπεζας.
Όμως πλησιάζει ο καιρός που η Alpha bank θα πρέπει να δει την επόμενη ημέρα και ο Δ. Μαντζούνης είναι αυτός που θα αποφασίσει πότε και πως θα αποχωρήσει από την διοίκηση της τράπεζας.
Το διοικητικό συμβούλιο, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις στηρίζει πλήρως την διοίκηση Μαντζούνη και αυτό αποτελεί ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.
Με βάση ισχυρές ενδείξεις στην γενική συνέλευση θα ανανεωθεί η θητεία Μαντζούνη για ένα ακόμη χρόνο ωστόσο τους επόμενους μήνες είναι πιθανό – όχι βέβαιο αλλά πιθανό – ο ίδιος να δρομολογήσει την αποχώρηση του μέσω μιας ομαλής και εσωτερικής όπως θα αποδειχθεί διαδικασίας ανακήρυξης διευθύνοντος συμβούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης