Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netflix: Συμφωνία με την οικογένεια Obama για συμμετοχή σε τηλεοπτικές παραγωγές

Netflix: Συμφωνία με την οικογένεια Obama για συμμετοχή σε τηλεοπτικές παραγωγές
Για τον σκοπό αυτό οι Obama ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Higher Ground Productions
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η σύζυγός του Michelle κατέληξαν σε συμφωνία με την πλατφόρμα Netflix για την παραγωγή ταινιών, σίριαλ και ντοκιμαντέρ.
Το Netflix δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τα μελλοντικά σχέδια του πρώην προεδρικού ζεύγους.
Ανέφερε μόνο ότι ενδέχεται να προχωρήσουν στην παραγωγή σίριαλ, ριάλιτι, ντοκιμαντέρ ή ακόμη και ταινιών.
Για τον σκοπό αυτό οι Obama ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Higher Ground Productions.
«Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε και να βοηθήσουμε να εκφραστούν ταλαντούχες φωνές, πηγές δημιουργικότητας και έμπνευσης που προάγουν την ενσυναίσθηση και την κατανόηση μεταξύ των λαών», ανέφερε ο Obama σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται συνεργάτες του B. Obama, ο πρώην πρόεδρος δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ως πολιτικό εργαλείο, για παράδειγμα για να επικρίνει τον διάδοχό του, D. Trump.
Το Netflix προσπαθεί να επιβληθεί ως προορισμός για τους δημιουργούς περιεχομένου και δεν διστάζει να επενδύει κολοσσιαία ποσά για να πετύχει τον στόχο του.
Δεν έχει αποκαλυφθεί τι ύψους είναι η συμφωνία με τους Obama.
Πρόσφατα η πλατφόρμα έκλεισε συμφωνία με τους επιτυχημένους παραγωγούς Ράιαν Μέρφι (Glee, The People vs O.J. Simpson) και Σόντα Ράιμς (Scandal, Grey's Anatomy) έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια για τον πρώτο και 100 εκατ. δολαρίων για 4 χρόνια για την δεύτερη.
Τον Μάρτιο του 2017 το ζεύγος Obama υπέγραψε μια συμφωνία-ρεκόρ ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για να γράψουν ένα βιβλίο ο καθένας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης