Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΣΕΣΑΣΕ: Το Mentoring ως Μέσο Ατομικής Βελτίωσης και Ενδυνάμωσης

tags :
ΣΕΣΑΣΕ: Το Mentoring ως Μέσο Ατομικής Βελτίωσης και Ενδυνάμωσης
Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 και ώρα 17:30΄ στο Ξενοδοχείο “St George Lycabettus” (Κλεομένους 2, 106 75 Αθήνα)
Η Επιτροπή Βέλτιστων Πρακτικών του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την υποστήριξη των Μελών ώστε να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις αρχές του Κώδικα Ηθικής & Δεοντολογίας των Μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. αποφάσισε τη διοργάνωση ειδικής ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Το Mentoring ως μέσο ατομικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης των συναδέλφων μας – Γιατί και Πως».
Βασική επιδίωξη αποτελεί η καλύτερη κατανόηση και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των αρχών που καταγράφονται στην ενότητα του Κώδικα με τίτλο «Δεσμεύσεις προς τους Συναδέλφους μας».
Ειδικότερα, η εκδήλωση αυτή θα έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις αρχές, τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα προγραμμάτων mentoring, τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική βελτίωση των στελεχών της αγοράς.
Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει ο ρόλος του mentor και του mentee, ενώ θα αναπτυχθούν οι τρόποι που κάποιο στέλεχος μπορεί να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Επιπλέον θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα mentoring του Συνδέσμου.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος της Linkage Inc., Αμερικάνικης Εταιρίας παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα Ανάπτυξης Ηγεσίας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εκτός από τον κεντρικό ομιλητή, θα τοποθετηθούν:
• Η κα Δροσιά Καρδάση, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της INTERAMERICAN
• Ο κ. Κάρολος Μαρκουΐζος, Διαμεσολαβητής και Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής του MDRT
• Ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της INTERAMERICAN
Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου, Μέλος της Επιτροπής Βέλτιστων Πρακτικών του Συνδέσμου μας και αναμένουμε την καταλυτική συμμετοχή όλων των παριστάμενων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Στην προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου, πολύτιμη είναι η βοήθεια των χορηγών:
“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
“ERGO” & “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,
“AIG”, "ΕΘΝΙΚΗ", “INTERAMERICAN” & “INTER PARTNER” - Ασημένιοι Χορηγοί.
Για δηλώσεις συμμετοχής : κα Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334 222, e-mail : lena@eaee.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης