Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κέρκυρα την Κυριακή 20/5 ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε συνέδριο της ΝΔ

Στην Κέρκυρα την Κυριακή 20/5 ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε συνέδριο της ΝΔ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κανόνι και τις εργασίες του θα ανοίξει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται αύριο, Κυριακή 20/5, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα - συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ με τίτλο "Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης".
Στόχος της ημερίδας της ΝΔ, η οποία είναι και η τελευταία σειράς ημερίδων που έχουν ήδη γίνει σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, είναι μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιστημονικούς φορείς των νησιών, η διαμόρφωση της πρότασης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τα Ιόνια νησιά.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Κανόνι και τις εργασίες του θα ανοίξει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στο πλαίσιο αυτού έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις υποδομές, το πρωτογενή τομέα και τα απορρίμματα.
Τα συμπεράσματα των εργασιών της ημερίδας για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες νήσους, θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον βουλευτή Επικρατείας,  υπεύθυνο τομέα Υγείας και Ιονίων Νήσων της ΝΔ, Β. Οικονόμου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης