Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Σαφής η απάντηση Γεννηματά στο δικομματικό σκηνικό πόλωσης

Κίνημα Αλλαγής: Σαφής η απάντηση Γεννηματά στο δικομματικό σκηνικό πόλωσης
Η ΝΔ και ο κ.Μητσοτάκης έχουν μετατραπεί σε φιλελεύθερους που εκφράζουν τον χώρο του κέντρου αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα διατυπώνει το Κίνημα Αλλαγές, υποστηρίζοντας πως η παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά είχε ως απώτερο στόχο να βάλει ένα τέλος στη λεηλασία του κεντρώου χώρου από τη δεξιά και την αριστερά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, ούτε ανήκει στον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο της δημοκρατικής αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας» αναφέρει non paper του τμήματος Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.
«Η παρέμβαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με τα σαφή και αυστηρά μηνύματα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι η απάντηση στην προσπάθεια κάποιων να στήσουν αυτό το δικομματικό σκηνικό πόλωσης σε βάρος του ζωτικού χώρου του Κινήματος.
Το πώς και ποιοι προσπαθούν να στήσουν «πόλεμo» φάνηκε περίτρανα και από τα πρωτοσέλιδα των φιλικών εφημερίδων της κυβέρνησης την επομένη (Παρασκευή) της παρέμβασης της προέδρου.
Φαίνεται επίσης και από τις παρεμβάσεις "καρμπόν" κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής, αναφέροντας πως επιχειρείται να εμφανιστεί ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά γίνονται σοσιαλδημοκράτες, ενώ ο Κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν είναι δεξιοί αλλά έχουν μετατραπεί σε φιλελεύθερους που εκφράζουν το χώρο του Κέντρου.
«Η διμέτωπη αυτή επίθεση από δεξιά και αριστερά έχει ως στόχο τη συνέχιση της λεηλασίας του χώρου, ώστε να μην του επιτρέψει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο» επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης