Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής:) Αντί για έργα η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακές φιέστες

Χρηστίδης (Κίνημα Αλλαγής:) Αντί για έργα η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακές φιέστες
Σκληρή κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα
Αυστηρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, υποστηρίζοντας ότι «παρά τα μεγάλα λόγια περί κοινής μεταναστευτικής πολιτικής και αλληλεγγύης για τα κράτη μέλη και τους πρόσφυγες, η Ελλάδα αντιμετωπίζει, μόνη της, τις συνέπειες των πολιτικών παλινωδιών και της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσε ότι «η ανικανότητα εκδηλώνεται από την αδυναμία να απορροφηθούν ακόμη και τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν εγκριθεί και να αντιμετωπιστούν στοιχειώδη προβλήματα στις διαδικασίες παροχής ασύλου».
«Κατά τα λοιπά ο κ. Tσίπρας και η πολυμελής κουστωδία του ετοιμάζουν επικοινωνιακές φιέστες στη Λέσβο. Είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν» υπογράμμισε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής «ο κ. Τόσκας ερωτώμενος από την εφημερίδα Guardian για τις αυξημένες ροές προσφύγων από τον Έβρο απάντησε ότι "όλα είναι υπό έλεγχο". Ο κ. Βίτσας σε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" δήλωσε για το ίδιο θέμα ότι "σύμφωνα με την Κοινή Δήλωση ΕΕ - Τουρκίας, η Τουρκία πρέπει να παίρνει ειδικά μέτρα όσον αφορά τα χερσαία σύνορα της" και πρόσθεσε ότι "δεν τα έχει πάρει ακόμα"».
«Από τον συνδυασμό των δηλώσεων των κυβερνητικών αξιωματούχων προκύπτει ότι όλα είναι υπό τον έλεγχο της Τουρκίας» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης